avtomehanika

STORITVE:

Menjava zobatih jermenov in pogonskih verig

Strokovna menjava zobatega jermena oziroma pogonske verige je nujna za pravilno delovanje motorja v vašem vozilu. Nujno je, da poseg opravimo pravočasno, saj se le tako izognemo škodi, ki nastane kot posledica odpovedi tega mehanskega sklopa. V naši delavnici dajemo temu posegu še poseben poudarek. Nenehno izobraževanje na tem področju ter uporaba namenskih specialnih orodij zagotavljata kvalitetno opravljeno delo.

Menjava sklopk in dvomasnih vztrajnikov

Tudi pri težavah s sklopko ali dvomasnim vztrajnikom smo pravi naslov. Dotrajano sklopko (težave pri speljevanju oziroma prestavljanju) ali dvomasni vztrajnik (tresenje pedala sklopke, ropot pri prostem teku) zamenjamo hitro in kakovostno. Uporabljamo komponente priznanih blagovnih znamk – LuK, Sachs, Valeo.

Menjava olja v avtomatskih in robotiziranih menjalnikih

Poskrbimo za uglajeno delovanje avtomatskih in robotiziranih menjalnikov. Večina okvar na avtomatskih (npr. tiptronic, multitronic …) in robotiziranih (npr. DSG, S-Tronic, PowerShift) menjalnikih izhaja iz nerednega oziroma nepravilnega vzdrževanja. Izvajamo strokovne menjave olja v tovrstnih menjalnikih po predpisanih postopkih, pri čemer si pomagamo z ustrezno diagnostično opremo.

Popravilo zavornih sistemov

Zavorni sistem je eden izmed najpomembnejših sklopov vašega vozila. Ne prepuščajte varnosti naključju – za brezhibno delovanje zavornega sistema na vašem vozilu je pri nas dobro poskrbljeno. Poleg menjave posameznih komponent (zavorne obloge, zavorni diski, zavorne cevi …) namenjamo pozornost tudi redni menjavi zavorne tekočine, kar je sicer pogosto spregledano opravilo.

Popravilo ostalih mehanskih sklopov

Opravljamo tudi popravila na ostalih sklopih vozila, na primer na podvozju in izpušnem sistemu. Med tovrstna popravila med drugim spadajo:

  • menjava delov vzmetenja
  • menjava končnikov
  • menjava zglobov
  • menjava izpušnih loncev
  • menjava katalizatorjev
  • menjava filtrov trdih delcev

Hitri pregled:

menjava jermenov in verig

menjava sklopk in dvomasnih vztrajnikov

menjava olja v avtomatskih menjalnikih

popravilo zavornih sistemov

popravilo delov podvozja

popravilo izpušnih sistemov