avtoklime

STORITVE:

Redno vzdrževanje klimatskih naprav

Tudi klimatska naprava v vozilu potrebuje redno vzdrževanje za pravilno delovanje. Pri nas poskrbimo za optimalno delovanje vaše klimatske naprave. S pomočjo sodobne, popolnoma samodejne servisne postaje prečistimo hladilni sistem, izvedemo preizkus tesnosti ter sistem napolnimo s (strani proizvajalca vašega vozila) predpisano količino plina ter olja. V primeru netesnosti v hladilni sistem dodamo tudi UV aktivno barvilo, ki služi za odkrivanje mest uhajanja hladiva. Tovrsten servis priporočamo vsaj enkrat na 3 leta.

Popravilo klimatskih naprav

V primeru okvare na klimatski napravi se lahko zanesete na nas. Težavo bomo hitro odkrili in odpravili s pomočjo popravila oziroma menjave nedelujočih sklopov klimatske naprave (kompresor, uparjalnik, sušilni filter, cevi …). Najpogostejši vzrok za nedelovanje je puščanje sistema, kar pri nas ugotavljamo s pomočjo dušika. Pri manjših uhajanjih je ta metoda zanesljivejša od dodajanja UV barvila, je pa tudi okolju prijaznejša.

Odstranjevanje neprijetnih vonjav (dezinfekcija)

Pogosto se zgodi, da se v prezračevalnem sistemu vozila zaradi vlage zaredijo mikroorganizmi. Posledica tega niso zgolj neprijetne vonjave, ampak tudi negativen vpliv na zdravje voznika in potnikov. Ta problem rešujemo s posebno napravo, ki ustvarja ozon. Ta uniči mikroorganizme in razkuži prezračevalni sistem ter tako odstrani neprijetne vonjave.

Hitri pregled:

vzdrževanje A/C

popravilo A/C

dezinfekcija