o nas

NAŠA ZGODOVINA IN POSLANSTVO

Kakovost nad količino. Vedno.

Vse se je začelo leta 1993, v manjši delavnici, v kateri so se prvotno opravljale najrazličnejše avtoelektričarske storitve. To je bilo obdobje, v katerem se je začel hiter tehnološki razvoj v avtomobilizmu, in sicer predvsem na področju električnih in elektronskih sklopov. Z izobraževanji, tudi v tujini (Nemčija), ter z uporabo modernih orodij in diagnostike smo bili vedno v koraku s časom in našim strankam ponujali številne sodobne rešitve v avtoelektriki.

Naše podjetje je rastlo in sčasoma je majhna delavnica postala premajhna, zato smo leta 2009 zgradili novo, večjo in še bolje opremljeno. Skoraj istočasno se je začela tudi širitev ponudbe naših storitev in tako danes poleg avtoelektrike ponujamo tudi avtomehaniko, avtoelektroniko, chiptuning in servisiranje avtoklim.

Tako v preteklosti, kot tudi danes, smo zavezani kakovosti opravljenih storitev in zadovoljstvu naših strank. Trudimo se vam prisluhiti in izpolniti vaše želje. Posvetimo se tako vam, kot tudi vašemu vozilu. Naš cilj je vaše zaupanje.

Začetek naše zgodbe. Jožef Cernatič ustanovi podjetje “Avtoelektrika Jožef Cernatič s.p.”, ki se ukvarja s popravili električnih sklopov na vozilih, vgradnjo dodatne opreme ter obnovo alternatorjev in zaganjalnikov.

Z uspešno opravljenim mojstrskim izpitom Jožef Cernatič pridobi naziv “mojster avtoelektrikar” kot četrta generacija obrtniških mojstrov v Sloveniji.

Prelomno leto v naši zgodovini. Podjetje dobi povsem novo, večjo in sodobno opremljeno delavnico za servisiranje vozil. Z razširitvijo kadra pričnemo ponujati storitve avtomehanike in avtoelektronike.

Po uspešno opravljenem izobraževanju v Italiji (IB Tronic) pričnemo ponujati storitve optimizacije moči (chiptuning) z uporabo najsodobnejše opreme za programiranje elektronskih krmilnih enot.

Februarja 2019 podjetje prevzame Jurij Cernatič, magister inženir elektrotehnike. Podjetje dobi novo celostno grafično podobo in ime “AVTOPRO”, pod katerim je združen širok nabor storitev, ki jih ponujamo.